Klantenbescherming

In het kader van de ‘AssurMiFID‐gedragsregels’ [1] delen wij u onderstaande informatie mee:

Ons kantoor

Om uw informatieverplichtingen in het kader van Twin Peaks II te vervullen, bevelen wij u aan om deze rubriek in te vullen op basis van de informatie ‘Ons kantoor’ in de checklist website die u vindt op de website van makelaarsfederatie FVF.

Opgelet: naast de gegevens die zijn vermeld in de checklist, moet u ook toevoegen welke taal uw kantoor gebruikt om te communiceren met klanten.
Vb.: Ons kantoor communiceert met u in het Nederlands.

Onze dienstverlening en aangeboden producten

Om uw informatieverplichtingen in het kader van Twin Peaks II te vervullen, bevelen wij u aan om deze rubriek in te vullen op basis van de informatie ‘AssurMiFID-gedragsregels > Aangeboden producten en diensten’ in de checklist website die u vindt op de website van makelaarsfederatie FVF.

Wat de ‘nummers van de takken en de titulatuur’ betreft, vermeldt u alle takken waarin uw kantoor actief is overeenkomstig uw inschrijving als verzekeringstussenpersoon in het FSMA-register. Wat de ‘polisvoorwaarden’ betreft, kunt u verwijzen naar de pagina ‘Documenten’ op uw website.
Vb.: Voor de voorwaarden van de producten van onze partnermaatschappijen verwijzen we naar de pagina Documenten.

Voor een overzicht van alle algemene voorwaarden die beschikbaar zijn op de markt, verwijzen we u naar de sectoriële catalogus.

Onze verloning

Om uw informatieverplichtingen in het kader van Twin Peaks II te vervullen, bevelen wij u aan om deze rubriek in te vullen op basis van de informatie ‘AssurMiFID-gedragsregels > Vergoeding’  in de checklist website die u vindt op de website van makelaarsfederatie FVF. 

Ons belangenconflictenbeleid

Om uw informatieverplichtingen in het kader van Twin Peaks II te vervullen, bevelen wij u aan om deze rubriek in te vullen op basis van de informatie in de tool belangenconflictenbeleid beknopt - bestemd voor website die u vindt op de website van makelaarsfederatie FVF.